Tilmeld dig vores Nyhedsmails

© 2020 By DenOnlineAvis.dk

VIRUSSEN ER STÆRKERE NU!

Se også: OPDATERET ADVARSEL om STARK A/S !


Coronavirusset


spreder sig mere eller mindre ukontrolleret, selvom Kina har taget sine forholdsregler har virussen voksets sig stærkere.

Coronavirusset har bevæget sig ud over Kinas grænser til blandt andet USA og Frankrig, og alt tyder på, at det potentielt dødelige virus' evne til at sprede sig er blevet styrket.

Derfor kan antallet af smittede stige yderligere.

Det oplyser Ma Xiaowei, der er leder af Kinas nationale sundhedskommission, på et pressemøde søndag morgen.


Se også: SE GROTESK STARK MALERI til 630.000 dkk


Fraråder rejser Søndag meddeler Udenrigsministeriets Borgerservice, at man fraråder alle ikke-nødvendige rejser til Hubei-provinsen i Kina på grund af virusset.

- Risiciene er så alvorlige, at du bør have særlige grunde til at besøge området/landet. Vigtige forretningsrejser og presserende familiebegivenheder kan få rejsende til at vurdere, at et besøg er nødvendigt, skriver Udenrigsministeriets Borgerservice i sin opdaterede rejsevejledning.

Mindst 56 personer i Kina har mistet livet på grund af coronavirus, og over 2000 er smittet på verdensplan.

De kinesiske myndigheder ved endnu meget lidt om virusset.

Det er således endnu uvist, hvor smitten præcis stammer fra, og hvor lang tid der går, fra man smittes, til man udviser symptomer. Det kan være fra en dag til to uger, oplyser Ma Xiaowei.

I modsætning til eksempelvis sars, der dukkede op i Kina i 2002 og kostede mange hundrede menneskeliv, kan personer smitte andre, inden de selv er begyndt at udvise tegn på sygdommen. Se også: BREKING!! 500.000 SMITTET

4,731 visninger