Verdens største læber

Andrea Emilova Ivanova er helt vild med store læber. Hendes egne kan ikke blive store nok

22-årige Andrea Emilova Ivanova Før og efter billede


Lige siden hun var barn, har bulgarske Andrea Emilova Ivanova ønsket sig nogle store kysselæber. Allerede i en ung alder besøgte hun klinikker i Bulgariens hovedstad Sofia for at opnå det resultat, hun ønsker sig.

Hendes erklærede mål er at ligne Barbie. Og at få de største læber i verden. Efter for nylig at have fået sin syttende indsprøjtning, har hun nu firdoblet sine læbers størrelse.

Det skriver blandt andre Jam Press og news.com.au.

Flere medier skrev allerede om den 22-årige bulgarers læbe-eventyr tilbage i september, hvor hun havde fået 15 filler-indsprøjtninger. Men det var slet ikke nok, og den unge kvinde svor, at hun ville fortsætte sin jagt på de største læber i verden.

Den unge bulgarer bruger omkring 1165 danske kroner per indsprøjtning Siden har hun været igennem yderligere to behandlinger, og her stopper det bestemt ikke for Andrea Emilova Ivanova. Læberne skal ifølge hende være endnu større.

- Jeg er meget glad for mine nye læber, for jeg synes, jeg ser pænere ud med større læber, sagde hun tilbage i september til Jam Press.

- Jeg har været på næsten alle klinikker i Sofia, og jeg fylder mine læber med næsten alle slags filler, sagde hun videre. 26.000 følger med På sin Instagram-profil har den 22-årige kvinde, der læser tysk filosofi på universitetet i Sofia, over 26.000 følgere. Her deler hun både billeder af sig selv med læberne i fokus og de seneste artikler, der er skrevet om hendes to nye indsprøjtninger.

Men selvom hun selv ved præcis, hvad hun vil og hvordan hun gerne vil se ud, er det ikke alle kommentarer, der kommer hendes vej, som er lige positive.

- Jeg får tusindvis af komplimenter for mine læber og mit tøj fra folk over hele verden. Men der er selvfølgelig også nogen, der ikke har noget pænt at sige. Nogle kan lide mig med små læber, nogle kan lide mig med store. Jeg er ligeglad, jeg vælger bare det, jeg bedst kan lide. Og det er store læber, sagde hun i september.

"Kilde EB.dk"

123 visninger