Vanvittig udvikling i skilsmisser

Kvinder søger uforpligtet og engangssex som aldrig før, og helst med vild fremmede mænd Dette bekræftes af Danmarks største sexsite VOP.dk som oplever stor stigning i disse tider.

I 2021 har VOP oplevet en tilgang på 56% af kvinder der søger uforpligtet sex, og engang sex.


Den første date er altid en blanding af spænding og lidt skræmmende.

Du håber, at du får det godt, men ved, at det måske ikke går godt.

Når du går på en sexdate med nogen, du møder online, er følelserne meget de samme.

Du ser frem til datoen, men du er også lidt nervøs, og når du møder nogen personligt, som du oprindeligt mødte online, er der nogle ekstra bekymringer, som du skal håndtere, der er altid en vis risiko for at tilbringe tid med en person, som er er en fremmed person for dig, men disse risici forstørres, når du beskæftiger dig med en person, som du tidligere kun har interageret med gennem en skærm.

Før du møder nogen, du møder online, så tal med dem over telefonen og tjek personen på google for lige at sikre dig så godt så muligt.

Ca. 25% af de kvinder der prøver engangssex førstegang fortryder sexmødet


Kvinders oplevelse med et engangsmøde er meget forskelligt fra kvinde til kvinde, ofte er det slet ikke som man havde forstillet sig, og andre gange fortryder man, derfor er det altid en god ide at få klare aftaler om hvad man forventer sig af mødet og hvor meget tid der er afsat samt om der må kysses eller ej (da det at kysse kan være meget intenst og følelsesrigt) så få afklaret alle de små detaljer så der ikke opstår noget akavet situationer .

1,437 visninger