Nu trækker Anders Breinholt sig

Tv-værten er nødt til at trække sig fra sit planlagte show med Sofie Linde. Afløseren er fundet
Publikum, der har købt billet til showet 'Linde og Breinholt - En slags forestilling' på teatret Aveny-T på Frederiksberg, må se bort fra sidstnævnte.


Anders Breinholt har været nødt til at trække sig, kort før showet har premiere.

Det skyldes overanstrengelse, oplyser Have Kommunikation i en pressemeddelelse.

- Jeg er frygtelig ked af at måtte trække mig. Men jeg nødt til at passe på mig selv og komme til hægterne igen, lyder det fra Anders Breinholt i pressemeddelsen.

- Men hvor er jeg dog taknemmelig for, at Rasmus Bjerg træder til med så kort varsel, fortsætter han.

Dem, der allerede har erhvervet sig en billet, kan dermed stadig få dem indløst. I Anders Breinholts fravær træder skuespilleren Rasmus Bjerg nemlig til.


Sofie Linde: Han er fantastisk

Rasmus Bjerg skal derfor på scenen med 'X Factor'-værtinden Sofie Linde, som kalder afløseren for fantastisk:

- Jeg er bare så lykkelig for, at Rasmus hopper ind fra højre og laver den vildeste feberredning for showet, siger Sofie Linde i pressemeddelelsen.

Og Rasmus Bjerg selv er bestemt glad for at kunne træde ind med så kort varsel.

- Jeg holder enormt meget af både Anders og Sofie og ser frem til at blive en del af det skæve, sjove og varme univers, de i fællesskab har udviklet, og som Sofie og jeg nu sætter turbo på og gør til vores, siger skuespilleren i pressemeddelelsen.

Omstændighederne betyder også, at premieredatoen bliver rykket til 16. januar, og at showet skifter navn til 'Linde på Bjerget – Et to mandsshow'.

2 visninger