STARK SAGEN I IKAST ER SLUT!


Jacob Tanis VS STARK

En sag der startede i juni 2016, er nu endelig slut! STARK Group har langt om længe indrømmet at de lavede en fejl. STARK Advokat Henrik Bæk Lauridsen: "Ja det er rigtigt vi har udbetalt de her 63.000"

"Vi er også kede af at pengene ikke er gået tilbage til Jacob Tanis, for det skulle de selvfølgelig have været"

Advokat Henrik Bæk Lauridsen indrømmer ligeledes at de er blevet snydt af den person som opgav sit eget kontonummer, og tilføjer at de nu har lært af Ikast sagen.

STARK er naturligvis er kede af forløbet, og derfor har STARK Group kompenseret sagen ved at betale for Jacob Tanis, advokatomkostninger og ligeledes afskrevet på Jacob Tanis, STARK konto.

Arne Helmer Sørensen, som besidder stillingen som kreditchef i STARK Group, fortæller at det er hans arbejde at tjekke at hver eneste overførsel har et gyldigt bilag som medfølger, men i denne sag var der desværre ingen fuldmagt, eller andet gyldigt bilag som ville kunne blåstemple eller godtgøre for en sådan overførsel, men tilføjer dog at han stolede på at denne overførsel var korrekt, og i overensstemmelse med hvad han var blevet oplyst.

Dette viste sig desværre at være en fejl.


I starten af 2020 kom STARK Group´s Advokat Henrik Bæk Lauritsen ind i sagen, og siden har der været en god kommunikation mellem STARK Group og Jacob Tanis, hvilket nu endelig har ført til at sagen er afsluttet. Jacob Tanis udtaler at han ikke vil køre flere oplysningskampagner, og at betragter sagen som afsluttet.

Der er i de seneste 3 år blevet kørt mange online oplysningskampagner, blandt andet YouTube opslag som er blevet set over 70.000 gange, over 4.300 tilkendegivelser på Facebook, er bare nogen af de kampagner der stadig florerer på internettet, alt er omkring STARKs skødesløs omgang med kunders STARK kontoer.


Jacob Tanis er godt tilfreds med at sagen nu er afsluttet på den rigtig måde, og i særdeleshed at STARK har lært af sagen, er det vigtigste tilføjer ham.

Jacob Tanis udtaler ligeledes, at han er meget tilfreds med sagens udfald, men vil ikke bruge sin egen tid på at fjerne 3 års online oplysningskampagner på nettet, dertil svare STARK Group´s Advokat Henrik Bæk Lauritsen at de muligvis selv vil prøve at få det slettet, men at han hovedsageligt glæder sig over at sagen nu er afsluttet.


16,254 visninger