Mand blev træt af konens brokeri han satte hende til salg

Men det skulle han nok aldrig have gjort....

Ægtemand ville sælge sin kone på en auktion, men blev opdaget.


En mand fra Randers blev så træt af sin kones daglige brokeri at han satte hende til salg på AuntionsBabe.dk, manden mente nemlig at hans konge gennem 16 år brokkede sig alt for meget, derfor oprettede manden en auktion på konen, og hvad der i starten var ment som en joke fra ægtemandens side, tog en helt uventet drejning.

Dagen efter auktion annoncen var lagt online, og ægtemanden var på arbejde, blev konen kontaktet af ægteparrets genbo som havde set auktionen og virkede meget interesseret, konen havde dog ingen interesse i genboen, men kontaktede derimod omgående en advokat, med henblik på at stævne sin mand og søge skilsmisse.


Talsmanden fra Auktionsbabe kan ikke udtale sig om den konkrete sag, men fortæller at det ikke er unormalt at se den slags på siden, og at de naturligvis ikke er meningen at man skal sælge koner eller kærester, men at det er en dating side af erotisk karakter, og at auktioner kun må oprettes af auktionsejeren selv.

Se også: 23% af alle gifte mænd gør dette

Siden 2008 har sitet være Danmarks største sugardatingsite og i løbet af de 13 år auktionsbabe har eksisteret, er det blevet til mere en 100.000 auktioner med danske mænd og kvinder.

5,782 visninger