HVEM ER LSF10 Wolverine Omsætning på 261.352.000 Underskud på -85.242.000


Mystikken om hvorfor Timothy Paul Beaulac træder ud af direktionen og fratræder som direktør for den ukendte virksomhed LSF10 Wolverine, som er et slags pseudonym navn for STARK GROUP A/S er begyndt at spreder sig på de sociale medier.


Hvem er LSF10 Wolverine Bidco ApS?

Firmaet LSF10 Wolverine er en kun 2 år gammelt virksomhed, men alligevel omsætter de for 260 millioner kr. og har et fradragsberettiget underskud på 85.000 millioner kr. Hvis det lyder mystisk så er det også fordi det er aldeles mystisk. LSF10 Wolverine 2 år gammelt ApS ejer STARK Groupe A/S, selvom STARK Group blev til i 2006. Hvis man som erhvervskunde laver en hurtig søgning kan man se at STARK Group A/S levere et overskud, og dermed yder til det Danske samfund (tror man) men hvis man kigger kortene nærmer efter så er deres ukendte ejer LSF10 Wolverine den som tager alt det som ikke ser så godt ud, LSF10 Wolverine sørger for at lave et kæmpe underskud som udnyttes i det land som har den største virksomhedsskat, og i dette tilfælde Danmark.

Billede af LSF10 produkt - STARK Groups måde at opnå bæredygtighed Texas Green Report


Bæredygtighed ved at bore olie og gas?

STARK Group reklamere i øjeblikket med at være førende inde for bæredygtighed. men de fortæller ikke at alle pengene hertil kommer fra olieplatforme og gasproduktion boring efter olie på nordpolen, LSF10 er en forkortelse af Lone Star Fonds 10 tallet står for Olie og gas boring LSF10 Alamo Investments Ltd. (Lone Star) ejer 100% andel i San Antonio International Oil & Gas Services LSF10 Oil & Gas

Olie og gas udledning koster hvert år millioner af liv

Tænk bæredygtighed STARK nye slogan men her ses virkeligheden af deres bæredygtighed


Her kan du læse om alt det gode STARK Group gør for naturen, men sandheden er at de har en kæmpe andel i jordens forurening, så meget at deres bæredygtighed svare til en dråbe i havet. STARK Group har ikke ville kommentere denne artikel.


6,019 visninger