Har Danske Bank snydt dig? Har du handlet hos STARK A/S

Virksomhed fik to næsten identiske faktura af STARK, med ca en månedes mellemrum, Danske Bank som også er STARK A/S Bank, erkender fejl i op til 16.000 sager. Er din håndværkerforening indirekte blevet snydt?

Er du som håndværker berørt, Byretterne skal til at genbehandle op til 16.000 forkert afgjorte konkurssager. Danske Bank kan have fået penge på andre kreditorers bekostning. TJEK OM DIN VIRKSOMHED ER BLEVET BERØRT


Er du som håndværker berørt, Byretterne skal til at genbehandle op til 16.000 forkert afgjorte konkurssager. Danske Bank kan have fået penge på andre kreditorers bekostning.

Hvis du er kunde hos STARK A/S eller har handlet på konto inden for de seneste 10 år, så anbefaler vi at tage kontakt til STARK bogholderi, og bede sende et kontoudtog så langt tilbage så muligt.

Vi ved nu med sikkerhed at Danske Bank siden 2004 er "kommet til" at fakturere for langt større beløb end det reale beløb.

En kunde i Ikast har valgt at male sin varebil med skriften #SammenSnyderViProfessionelt


På nuværende tidspunkt er der allerede kunder hos STARK A/S som har fået tilsendt to næsten identiske faktura for helt samme vare dvs.at STARK A/S vil have kunden har betalt for samme vare to gange, selvom kunden kun har modtaget varen en gang.

Dette kan være sket for rigtig mange STARK kunder, da beløbet ikke er 100% identisk på de to faktura, samt sendes de ud med en md. mellemrum, så kan det være meget svært at gennemskue for kundernes bogholder og revisor.

Derfor opfordres alle nuværende samt gamle kunder til at gennemgå alle faktura udstedt af STARK A/S.

Se de skjulte optagelser af STARK A/S Racistiske adfærd mode kunde

Her kan du høre de skjulte indrømmelser:

Her kan du se den racistiske handling:

Hvis ikke du kender historien om STARK Sagen så kan du se et sammendrag her:

6,606 visninger