Coronavirus Verdens Nødbremse

SKAL LÆSES

Er covid-19 en menneskeskabt nødbremse udviklet med udgangspunkt i at rede moderjord.

Moderjords eneste mulighed for at recover efter mange årtiers rovdrift?


Vores jordklode har brug for at recover og det er en total nødvendighed hvis vi som menneskeart skal overlevet. Ingen kan benægte at klimaet de seneste par år har opført sig bekymrende, verdens ledere har prøvet at finde en løsning med diverse klimaaftaler som gang på gang har vist sig fuldstændig værdiløse, aftalerne bliver slet ikke efterlevet af størstedelen af verdens lande, og det burde man havde forudset i følge ECV. Professor Tanis, som tilføjer at ingen nation er mægtig nok til at stoppe forureningen, selv om alle verdens nationer stod sammen ville de ikke kunne stoppe en brøkdel af forureningen, og her er forklaringen.


Se også: Sandheden om COVID-19

For at kunne give moder jord en chance for at recover skal der enorme og drastiske ændringer til, så de rigtige spørgsmål som skulle stilles til et klimatopmøde ville være:

1. Hvordan kan vi reducere verdens flytrafik kraftigt for at minimere CO2 udslip i en periode

(en af de virkelige store synder)

2. Hvordan kan vi reducere forbrugsfesten så forurenende plastikfabrikker stopper unødvendige overproduktion.

3. Hvordan kan vi reducere befolkningens brændstofs forbrug.

4. Sidst men ikke mindst hvordan fremprovokere men en verdensomspændende finanskrise, som ligeledes vil sætte en stor stopklods i forbrugs/forureningsfesten.


De eneste 4 spørgsmål værd at stille, i følge ECV. Professor Tanis

Moderjord kræver en timeout fra CO2 for at kunne recover i følge klimaforskere


Opbakning fra folket en nødvendighed Den eneste måde at få adgang til sådan magt er ved at erklære et land i undtagelsestilstand, med folkets forståelse og samarbejdsvillighed, men et land er ikke nok så derfor er der brug for en hændelse der berør hele verdens sikkerhed en tredje verdenskrig ville ikke gavne klimaet, tværtimod, det er heller ikke en god ide at skille sig af med verdens arbejdsstyrke og heller ikke verdens fremtid i form af børn og unge mennesker så hvilke muligheder er der tilbage?

Der findes kun et våben Du har sikkert allerede regnet det ud, en verdensomspændende virusepidemi der ikke berør verdens arbejdsstyrken eller den kommende arbejdsstyrke, men kun ældre og syge mennesker som trækker på resurserne vil blive berørt, det er jo lige før man skulle tro dette er en udrensning af de svageste i verdenssamfundet for at give plads til den nye generation, der er jo ingen hemmelighed at der bliver flere og flere ældre og færre til at passe dem.

Covid-19 kunne ligeså godt hedde "Kun de stærkeste overlever virusset"

Menneskeskabt Hvilke fordele er der ved coronavirussen , det gavner uden tvivl klimaet ved nedsat produktioner, nedsat CO2 udslip mm. kynisk set gavner det også de lande som i forvejen har svært ved at passe sine gamle og syge. Hvis dette er menneskeskabt så er det helt store spørgsmål hvem der i så fald skulle have udviklet og frigivet denne coronavirus?

Har coronavirrusen i virkeligheden reddet menneskeligheden? Spørgsmålene er mange og vil sikkert ligge ubesvaret hen i mange år frem.

DenOnlineAvis.dk

11,068 visninger