Nazisterne invaderer Badehotellet

Karakteren Amanda, som spilles af Amalie Dollerup, slår i syvende sæson for første gang dørene op som ny forpagter på det nordjyske badehotel.


27. januar slår TV2 igen dørene op til den populære serie "Badehotellet", når syvende sæson får premiere.


“Da vi forlod "Badehotellet" i sjette sæson, skrev kalenderen 1939 og Anden Verdenskrig var lige på trapperne i Danmark”

Da vi forlod "Badehotellet" i sjette sæson, skrev kalenderen 1939 og Anden Verdenskrig var lige på trapperne i Danmark.

Nu vender den populære serie tilbage, når syvende sæson får premiere 27. januar, og her slår karakteren Amanda, spillet af Amalie Dollerup, dørene op som ny forpagter af hotellet.

Det skriver tv2.dk.

Samtidig er Hr. Aurlands bange anelser fra tidligere sæsoner blevet til virkelighed. Danmark er blevet besat.

Denne sæson foregår nemlig i sommeren 1940, og Danmark er blevet invaderet af nazisterne.

- Uheldigvis er det Amandas første sommer som ejer af hotellet. Så hun er med god grund spændt på, om gæsterne vil komme, når de er nødt til at rejse den lange vej med tog og rutebil, fordi privat bilkørsel er blevet forbudt, forklarer forfatterne bag serien, Stig Thorsboe og Hanna Lundblad, til tv2.dk.


Det nordjyske badehotel kan imidlertid ikke se bort for krigen og Danmarks besættelse.

I den nye sæson ankommer tyske soldater til hotellet, og krigen kommer til at sætte gæsterne i en række komplicerede situationer.

- Her i den første besættelsessommer er danskernes dilemma: Skal man give værnemagten den kolde skulder, eller gør man klogest i at samarbejde? Det har vi også gjort til temaet hos gæster og personale på badehotellet, fortæller Stig Thorsboe og Hanna Lundblad til tv2.dk.

Men selv om rammerne omkring hotellet måske er blevet mere alvorlige, lover forfatterne fortsat masser af komedie, sol, strand og intriger.

Serien blev sendt første gang den 30. december 2013 og voksede til at blive en af de mest sete tv-serier i TV2s historie.

Alle sæsoner af "Badehotellet" er skrevet af forfatterparret Hanna Lundblad og Stig Thorsboe.



1 visning