Tilmeld dig vores Nyhedsmails

© 2020 By DenOnlineAvis.dk

ADVARSEL! PAS PÅ STARK A/S

STARK ansatte overføre penge fra din erhvervskonto til deres private konto.

Dette billede som afspejler STARK som tyveknægte florere i disse dage over alt på Facebook Sådan lyder det i disse dage på Facebook og det er absolut ikke ubegrundet. STARK opretter fiktiv faktura og sagsøger sagesløs kunde!

Gennem sit firma købte og betalte Jacob Tanis for materialer til et nyt gulv hos STARK i Ikast. Bagefter oprettede medarbejderen M.S.L. ansat i STARK en fiktiv faktura og overførte 63.745,94 fra Jacob Tanis’ STARK konto til en sin vens konto i en anden bank, og prøvede at gemme overførslen ved at lave en fiktiv faktura (Faktura 1457085)Jacob Tanis ønsker at få de penge, STARK IKAST uretmæssigt har hævet fra hans konto krediteret, mens STARK kræver Jacob Tanis dømt til at betale. Selv om flere jurister har konstateret, at sagen er ”fuldstændig klar”, fordi Jacob Tanis ikke har gjort noget galt, føler han sig magtesløs.Derfor kontakter Jacob Tanis sin advokat, Loa Nedergaard Olsen Midt Advokater i Ikast, og hun prøver nu at få STARK til at forklare det fiktive fakturanummer og overførsel til et helt andet kontonummer end det, der tilhører Basic Business.

Et år uden svar Da advokaten efter et år ikke har fået svar, henlægger hun sagen. Jacob Tanis har sendt flere faktura til STARK for at få krediteret den fiktive faktura 1457085Selv om Jacob Tanis absolut intet har haft med den transaktion at gøre, har STARK nu trukket ham i retten. Det er nu 3½ år siden, og sagen er ikke slut endnu.Jacob Tanis ønsker at få de penge krediteret som, STARK IKAST uretmæssigt har hævet fra hans konto, mens STARK kræver Jacob Tanis dømt til at betale den ikke eksisterende fiktive faktura 1457085 (Vi taler om en faktura som slet ikke findes i følge STARK IKAST bogholderi den 10.06.2016.) Absurd ”Vi har købt en vare; vi har fået en regning og betalt den og efterfølgende fået vores vare. Længere burde den sag ikke være.

Jeg kan simpelt hen ikke forstå, hvordan det kan blive mit problem, at STARK opretter en fiktiv faktura og overført penge til en vildtfremmed konto, som jeg ikke har noget at gøre med. Det ødelægger fuldstændig min retsfølelse”, siger Jacob Tanis, som har drevet virksomhed gennem syv år.

Sagens forløb Basic Business har en erhvervskonto hos STARK, hvor der ved udgangen af juni måned pludselig står minus 63.745,94 kroner på.Tanis er sikker på, der er tale om en misforståelse for Basic Business har kun et kreditmax på 10.000 kr. Endvidere er pengene for alle modtaget vare allerede indbetalt af Jacob Tanis på deres STARK erhvervskonto og sender derfor en kvittering for sin indbetaling til STARK, som herefter også bekræfter indbetalingen og så ville man jo mene at problemet var løst. Men han får på ny en opkrævning og kontakter igen STARK Nu beder Tanis om en total kontoudskrift, for at se hvorfor de bliver ved med at kræve penge som de allerede har modtaget.

Et kontoudtog bliver tilsendt til Tanis

STARK Ansat M.S.L opretter fiktiv faktura 3 uger efter at han har udbetalt 63.000 til sin ven og Jacob Tanis tidligere ansattes Y.A.´s privatkonto. M.S.L. opretter nu en faktura på samme beløb som han har overført til privatkontoen nemlig faktura 1457085 – 63.745,94 kroner. Jacob Tanis henvender sig igen og beder om at se selve faktura 1457085, men den kunne han ikke få udleveret i følge D.H. STARK bogholderi Ikast.

"En faktura beskriver et produkt som man har købt, samt indeholder dette udover en materialebeskrivelse pris på produktet moms og varenummer mm."

Det viser sig nu, at medarbejder hos STARK IKAST har oprettet en fiktiv faktura på dette beløb (faktura nummer 1457085) og har med håndskrift noteret, at der er tale om en tilbageførsel.Det er blot ikke en tilbageførsel til Tanis’ erhvervskonto, men til et for ham ukendt kontonummer i en helt anden bank end hans.

Kontoudtoget her beviser Jacob Tanis påstand om overførelsen til en privatkonto er sand Jacob Tanis finder ud af, at en af hans tidligere medarbejdere Y.A. – ham, der bestilte vare hos STARK – har fået sin ven M.S.L. som er ansat hos STARK til at udbetale de 63.745,94 kroner til den tidligere medarbejders Y.A. helt private konto, hvor efter M.S.L. med håndskrift notere "tilbageførsel" Tanis undrer sig over, hvordan STARK kan notere, at der er tale om en tilbagebetaling, når beløbet udbetales til en anden konto end den, der i første omgang er indbetalt fra – altså, når STARK har overført beløbet til en privat konto i stedet for den erhvervskonto, som Basic Business benytter i handel med STARK.Derfor må det også være et mellemværende mellem STARK og de personer, pengene er overført til, mener Tanis.Tanis undrer sig også over, hvordan STARK IKAST kan oprette en fiktiv faktura til det, der viser sig at være en håndskrevet lap papir der bliver kaldt tilbagebetaling?Dette har han ikke kunnet få svar på hos STARK som stadig mener der findes en faktura 1457085 og opkræver stadig denne. Tanis kontakter sin advokat, Loa Nedergaard Olesen i Ikast, og hun prøver nu gentagende gange at få Stark til at forklare det fiktive fakturanummer og overførsel til et helt andet kontonummer end det, der tilhører Jacob Tanis -Basic Business.Ingen svar, hverken fra STARK eller deres advokatfirma Bech-Bruun Kun trusler om retssag hvis ikke Tanis betaler den fiktive faktura 1457085

RETSSAG Tanis ser ingen andre muligheder end at vente på retssag Tanis logger ind på ”minretssag.dk” og afgiver forklaring samt vedlægger alle bilag i sagen. Kort efter bliver han indkaldt i fogedretten.Tanis møder op i retten og finder ud af, at han skulle have deltaget i et telefonmøde, hvilket han ikke var klar over. Dommeren hører om sagen og beslutter, at sagen skal genoptages, fordi – som hun siger – ”at sagen er helt hen i vejret”. Tanis skal dog indbetale 2900 kroner i retsafgift for at få sagen genoptaget, og det får han. Samtidig får han instruktion i, hvordan han skal deltage i et nyt telefonmøde og får dato og tidspunkt.

Billeder som dette fylder i øjeblikket de sociale medier

"Dette er naturligvis en helt bevidst og usmagelig handling af Bech-Bruun som sikkert har brugt dette trick mange gange, de er 550 ansatte og ikke en eneste telefon virkede på dagen, hvad er sandsynligheden lige for det? udtaler Jacob Tanis" Dømt til at betale en faktura der ikke eksistere Og STARK foranstaltet et nyt telefonmøde, som STARK´s Advokater naturligvis ikke infomere Tanis om. (Hvilket er god skik at gøre) Tanis har af gode grunde ikke selv tjekket for nye møder på ”minretssag.dk”, da sagen jo var blevet afvist.Da Tanis ikke er tilstede ved telefonmødet til at forsvare Basic Business, bliver sagen automatisk sendt ud til STARK fordel Og Tanis - Basic Business er dømt til at betale en fiktiv faktura der slet ikke eksistere. Heller ingen svar fra STARK´s bestyrelse. I hele forløbet har Jacob Tanis gentagne gange – også gennem sin advokat – forsøgt at få STARK A/S til at svare på: 1. Hvordan det kan gå til, at de overfører et stort beløb 63.000 kr. til en privat person? 2. Hvordan det kan gå til, at de opretter en fiktiv faktura som bliver oprettet 3 uger efter de har udbetalt beløbet for en faktura der ikke på det tidspunkt eksisterede. Ingen fra ledelsen i STARK A/S hverken Søren P. Olesen, Sisse Fjelsted Rasmussen eller Lene Groth, har ikke reageret på vores henvendelser. ABSURD VANDVITTIG TILBAGEMELDING KREDITCHEF i STARK A/S Arne Helmer Sørensen, udtalt sig i en mail DenOnlineAvis.dk er i besiddelse af følgende: "STARK har flere gange handlet med din medarbejder og har derfor blot fulgt normal praksis" Hvis man som erhvervsdrivende har en virksomhedskonto hos STARK A/S kan en ansat som har handlet med STARK, så er det NORMAL PRAKSIS at STARK A/S udbetaler penge til denne medarbejders private konto, og derefter laver en faktura hvor man forlanger beløbet af arbejdsgiveren, UDEN at få dette godkendt af virksomhedsejeren.

Lone Star Den amerikanske kapitalfond Lone Star som i 2017, opkøbte STARK Group har endnu ikke hørt om denne sag, men lover DenOnlineAvis.dk at kigge på sagen så snart de får den tilsendt af Jacob Tanis´s firma

Jacob Tanis har opfordret til ikke at nævne STARK ansattes fulde navne da der arbejdes på en politianmeldelse af mindst 2 personer ansat i STARK IKAST.

Skrevet af Mona Østerlund Freelancejournalist. Vi følger sagen nøje.. Følg udviklingen på #STARKSammenSnyderViProfessionelt

2,232 visninger