Tilmeld dig vores Nyhedsmails

© 2020 By DenOnlineAvis.dk

630.000 for Olsenbanden maleri

En grotesk STARK sag har endnu engang skabt overskrifter på de sociale medier.

47 årig Jacob Tannis ses her på galleriet JACOB TANIS ART i Ikast.


En sag i Ikast har udviklet sig mere end STARK Group A/S havde kunne forstille sig, efter at STARK´s afdeling i Ikast uberettiget hævede over 63.000 kr. kontant fra en af deres erhvervskundes konto, og udbetale dem til en privat medarbejder, for derefter at lave en fiktiv faktura på 63.000 for at dække over bedrageriet, og ikke nok med det så for at sløre bedrageriet er den fiktive faktura lavet med udlevering fra STARK Herning i stedet for STARK Ikast, hvor kontoen var oprettet.


STARK Ikast som må være de ansvarlig for tyveriet nægter at påtage sig ansvaret, og nægter ligeledes at forklare sig udover at de på deres Facebook side udtaler at der er tale om en misforståelse, men igen uden en eneste forklaring på hvorfor de har drænet Jacob Tannis konto for over 63.000 kr.


Sendt over 50 mails uden et eneste realt svar

STARK Group A/S som STARK Ikast er en del af nægter ligeledes at udtale sig om hvad ejeren Jacob Tannis kunne have gjort anderledes for at beskytte sig mod denne form for bedrageri. Vi har på DenOnlineAvis gennemlæst alle de mail som Jacob Tannis gennem snart 4 år har sendt til STARK samt deres advokater Bruun-Beck, dog uden et eneste svar på Jacob Tannis spørgsmål.

Maleriet til ikke mindre end 630.000,00 dkk. har fået navnet Olsenbanden og udstiller STARK Group A/S tavse ledelse, om navnet Olsenbanden hentyder til SCO Søren Peschardt Olesen fortæller historien ingenting om.Bliver mødt med tavshed fra STARK Groupe A/S

I snart 4 år har Jacob Tanis fra Basic Busniess ApS ventet på en ganske enkelt svar, "Hvad har jeg kunne gøre anderledes" Jacob Tanis har altid indbetalt girokort via netbank direkte til STARK og har altid betalt sine regninger til tiden, så hvad kunne han have gjort anderledes spørg han rigtigt nok om.


Jacob Tannis udtaler selv at han ingen intentioner har om at stoppe det han kalder "oplysningskampagnen mod STARK" og fortælle med et lille smil på læberne at der er meget mere i godteposen til STARK, allerede på nuværende tidspunkt har Jacob Tanis brugt langt over det beløb han mener at være blevet snydt for, men mener selv det er det hele værd da han sover meget bedre om natten end hvis ikke han havde kæmpet for retfærdigheden som han kalder det.


Alle kan blive snydt af STARK A/S


STARK A/S har fået mange muligheder for at beklage fejlen siger Jacob Tannis, som i bund og grund ikke har haft lyst til at bruge tid på sagen, men mener det er vigtigt at folk ved at STARK udbetaler kontanter til privatkontoer, hvilket ville være en nem måde at lave sorte penge på forklare Jacob Tannis.

Få STARK til at overføre penge fra deres STARK konto til en privatkonto for derefter at lave en fiktiv faktura, så betaler firmaet fakturaen for en vare der ikke eksister og trækker pengene ud af deres private kontoer, det er sku da en smart måde at lave sorte penge på fortsætter Jacob Tannis.


Se også: ADVARSEL! PAS PÅ STARK A/S


Jacob Tannis har ligeledes kontakter Danske Bank som han anklager for ikke at have overhold hvidvasknings loven da de overførte over 63.000 kr. til en privat borgers konto, de kan godt se der er et problem men henviser til at Jacob Tannis kontakter STARK Group A/S kreditchef Arne Helmer Sørensen for at få en udredning, men igen forholder STARK Group A/S sig tavse.


DenOnlineAvis har prøvet at kontakte Sofie Rud Head of Communications STARK Group A/S, dog uden nogen form for respons, fornemmelsen er at STARK Group gemmer sig bag lukket døre og prøver åbenbart at tie sagen væk.

Spørgsmålene STARK Group ikke vil svare DenOnlineAvis på:


  • Jacob Tannis påstand mod stark er, at stark ikke vil forklare Jacob Tannis om hvad han kunne have gjort anderledes for at stark *dokumenteret ikke udbetalte 63.745,94 til en tidligere medarbejder hos Jacob Tannis. - Hvordan forholder stark sig til dette?

  • Jacob Tannis påstand om at stark ikke vil udlevere en kopi af Jacob Tannis kontrakt som i givet fald skulle være med tilhørende kundenummer 15153706 *dokumenteret. - Hvordan forholder stark sig til dette?

  • Jacob Tannis påstand om at stark ikke har ret til at udbetale kontant penge til en privat bankkonto tilhørende en medarbejder som ikke er tegningsberettiget i pågældende virksomhed hvorfra pengene udbetales. - Hvordan forholder stark sig til dette?

Men ingen af DenOnlineAvis´s overstående spørgsmål er blevet besvaret af Sofie Rud Head of Communications, hvilket nu begynder at virker meget mistænksomt.

Youtube videoen der satte gang i STARK sagen fra Ikast

4,335 visninger