50.000 kr. væk i STARK Byggemarked

Skynd dig at få lukket din konto og kontakt STARK med det samme, sådan lyder advarslen i en mail DenOnlineAvis.dk er kommet i besiddelse af.


I morgen køre jeg til STARK og køber vare for 50.000 i DIT firmanavn…

I overmorgen køre jeg igen til STARK og returnere de vare jeg har købt i dit navn og får overført 50.000 til min private konto…

Og du kan ikke gøre en skid ved det! Du SKAL betale!

Nu tænker du nok hvad fanden sker der her?

Det kan slet ikke lade sig gøre!

JO!

Jo det er netop lige præcis hvad der kan lade sig gøre, dog de færreste der ved dette, og det er risikoen ved at have en erhvervskontor hos STARK, dog ikke de andre trælast og bygge markeder i Danmark kun STARK.

Her er hvad der skete for mit lille firma: * STARK udbetalte 63.000 kr. kontant til en mand som ikke engang var ansat i vores firma, men alligevel krævede STARK pengene af os

* Deres begrundelse var at de ”Troede” manden arbejde hos os og de havde ”opfattelsen” af at han var leder, og derfor skulle vi selv betale (Ja du læste rigtigt)

* Benægter at deres Juridiske Standardvilkår stk. 1.2 omfatter din virksomhed som erhvervskunde hos STARKJuridiske Standardvilkr EU(1)
.pdf
Download PDF • 53KB

AFSLØRET I HEMMELIG TELEFONSAMTALE Telefon samtale mellem jeg selv og STARKs kredit chef Arne Helmer Sørensen


LYT TIL TELEFONSAMTALEN HER!

Her fremgår det tydeligt at du under INGEN omstændigheder kan sikker dig mod svindel af din STARK Konto


Jeg skal naturligvis ikke blande mig i hvem du handler med, dette er blot en information om at du udsætter din virksomhed i en kæmpe risiko ved at have en erhvervskontor hos STARK

Der er allerede rigtig mange der har opsagt deres erhvervskontor hos STARK, i kan jo godt handle hos STARK selvom i ikke har en erhvervskontorhos dem

Bemærk du SKAL skrive en mail til STARK hvor det tydeligt fremgår at i ikke ønsker at åbne en erhvervskonto hos STARK, da alle og enhver kan gå ind og åbne sådan en bare de har dit firmanavn, så hvis dette skulle ske så har du i det mindste en mail på at du ikke har tilladt dette.

Hvis du tager risikoen og alligevel forbliver med din erhvervskonto hos STARK så skal selv henlevende sig til STARK Group A/S og bede dem om ikke at udbetale kontanter fra jeres erhvervskonto til andres privatkontoer, ellers har de som sagt ret til at udbetale kontanter op til over 63.000 kr. til dine medarbejder. Du kan derefter intet gøre ved dette andet end at bede dine medarbejder om at betale pengene tilbage.

Se evt. min Youtube video her:

PRIVAT YOUTUBE VIDEO

5,018 visninger